Dobândă, după rezultatul naţionalei la Euro 2008

Dobândă, după rezultatul naţionalei la Euro 2008

BCR a anunţat ieri lansarea unui depozit în lei pe 12 luni care poate aduce o dobândă de 14,14% pe an în cazul în care echipa de fotbal a României ajunge în semifinalele Euro 2008.

Dobânda de bază a depozitului este de 9,14% pe an. Aceasta creşte în cazul în care naţionala are performanţe bune la Campionatul European de Fotbal 2008. Clasificarea în semifinale aduce încă 5 puncte la dobânda de bază, randamentul brut ajungând la 14,14% pe an.

Dacă naţionala trece de grupe, la dobânda de bază se adaugă 3 puncte, ceea ce înseamnă că dobânda plătită de bancă ajunge la 12,14% pe an. Dacă nu trece de grupe, banca plăteşte numai dobânda de bază. Aceasta se aplică de la începutul lunii iulie a.c. Până la începutul lunii iunie, adică în perioada în care banca vinde acest produs, clienţii primesc o dobândă standard fixă de 6,5% pe an. În perioada de existenţă a depozitului, 1 iunie 2008-1 iunie 2009, clienţii primesc cel puţin dobânda standard de 9,14% pe an. Suma minimă pentru constituirea unui astfel de depozit este de 1.000 de lei.

Noul produs lansat de BCR este un depozit structurat, intitulat „Suporter Euro 2008“.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Calificarea în fazele superioare ne va aduce bucurie tuturor, iar clienţii noştri vor avea numai de câştigat. Suntem suporterii României şi am ţinut să marcăm prin depozitul «Suporter Euro 2008» acest moment important pentru sportul românesc“, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Direcţiei Dezvoltare afaceri şi produse retail.