Tot ce trebuie să faci este să accesezi acest link și să confirmi că ești de acord cu ștergerea contului. Acest lucru atrage după sine pierderea definitivă a fotografiilor și a informațiilor de pe pagina de facebook.

 

Facebook folosește două metode pentru a ascunde contul la cererea utilizatorului. Una dintre ele este deactivarea acestuia, care se poate face pe o perioadă determinată sau nedeterminată. Cea de-a doua este ștergerea definitivă.

Tu ți-ai șterge contul de facebook?

Te-ar putea interesa și: