Evenimentul Zilei > Actualitate > Doar 12 concurenţi au mai rămas în lupta pentru VOCEA ROMÂNIEI. Ce antrenor e mai aproape de titlu?
Doar 12 concurenţi au mai rămas în lupta pentru VOCEA ROMÂNIEI. Ce antrenor e mai aproape de titlu?

Doar 12 concurenţi au mai rămas în lupta pentru VOCEA ROMÂNIEI. Ce antrenor e mai aproape de titlu?

Aseară au fost alese ultimile voci ce vor intra în live-uri. Concurentele din echipa lui Tudor Chirilă au oferit cel mai impresionant spectacol al ediţiei

Aseară a avut loc cea de-a doua etapă a knockout-urilor. Câștigătorii au ajuns astfel direct în show-urile live care vor începe de vinerea viitoare.

Fiecare dintre mentori şi-a invitat câte trei concurenţi pe scenă, iar la finalul serii doar câte unul a mers mai departe. Aseară, Smiley şi Loredana au desemnat câte un candidat, iar Tudor Chirilă şi Marius Moga, câte doi.

Loredana Groza a mai avut doar trei concurenți în această etapă, așa că a avut de luat dificila decizie doar o dată. Dintre Rucsandra Ilieascu, Howard Dell și Beatrice Apostu, cel care a convins-o pe Lori a fost Howard, fost actor în "Tânăr și neliniștit" și fost antrenor de fitness al celei care-l mentorează la "Vocea României". El li se alătură Andreei Ioncea și lui Ștefan Roșcovan pentru live-uri. Loredana a făcut o alegere curajoasă, ţinând cont că artiştii străini nu prea sunt votaţi de telespectatori.

Astfel, după cele două ediții de knock-out-uri, concurenții care merg mai departe în show-urile live sunt:

din echipa Tudor Chirilă: Teodora Buciu, Robert Botezan, Iuliana Dobre


din echipa Loredana: Howard Dell, Ștefan Roscovan, Andreea Ionela Ioncea


din echipa Smiley: Ramona Nerra, Sebastian Seredinschi, Alexandru Mușat


din echipa Marius Moga: Mihai Ionut Trif, Alexandru Baroc, Ioana Ignat

În ultima seară de dinainte de show-urile live a fost plină de tensiune, iar detaliile au fost cele care au făcut diferenţa. Aşa s-a întâmplat şi în echipa lui Tudor Chirilă care a adus pe scenă trei concurente extrem de bine pregătite. Rose Marie Velasquez, care a interpretat Satisfaction, vs. Iuliana Dobre (All I Wanna Do) vs. Ioana Hrisca (Say You Love Me) . Cele trei au oferit un adevărat spectacol şi oricare dintre concurente ar fi putut să meargă mai departe. În final, antrenorul a ales-o pe Iuliana Dobre. De altfel, cu Robert Botezan şi Iuliana Dobre în echipă, Tudor Chirilă are şanse reale să câştige pentru a treia oară consecutiv Vocea României.