Evenimentul ZileiMondenDoamna Oțil cercetează faptele de la nuntă

Doamna Oțil cercetează faptele de la nuntă

Doamna Oțil cercetează faptele de la nuntă
Acum două săptămâni Dani Oțil și iubita sa, Gabriela Prisăcariu s-au „luat”. În urmă cu câteva ore, mireasa au deschis o „anchetă”.

Gabriela Oțil  vrea să știe cine și-a permis una ca asta și a lansat întrebarea în mediul online. Aproape toți invitații sunt suspectați. La petrecerea de după cununie au luat parte doar 42 de persoane. Nașii mirilor au fost cunoscutul om de afaceri timișorean Tinu Vidaicu și soția acestuia, vedeta TV Roxana Ionescu.

Mirele a speriat ofițerul Stării Civile

Gabriela și Dani Oțil, zâmbitori și îmbrăcați asortat, dar vizibil emoționați, au mers, alături de nașii lor, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, în fața ofițerului Stării Civile. Decis să spună marele „Da” fără ezitare, cunoscutul prezentator TV a reușit să o sperie pe doamna de la Starea Civilă.

Probabil pentru a-și ascunde emoțiile, poate și ca să nu se audă dacă îi tremură vocea,  Dani Oțil pur și simplu a răcnit un „Da” memorabil când i s-a adresat întrebarea „Cetățene Oțil Daniel Zeno, de bunăvoie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Prisăcariu Gabriela?”. Când a auzit „Da”-ul strigat din tot sufletul de prezentatatorul de la Neatza, femeia care era ofițerul Stării Civile a tresărit, iar amuzamentul martorilor a fost vizibil.

„Anchetă internă” după nuntă

În plus, unul din nuntași zice suficient de tare ca să se audă pe înregistrări, imediat după răspunsul lui Oțil, „Doamne ajută!”.

Iar acum doamna Oțil face anchetă internă. Vrea să știe exact cine și-a permis una ca asta. „Eu vreau să știu cine a spus acel domne ajută”, a transmis  noua doamnă Oțil într-o postare pe Instagram. Iubitor, soțul ei, a preluat postarea și așteaptă răspunsurile.

Sursa foto: Instagram


Accesează: