"Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înştiinţată asupra existenţei, în reţeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conţine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituţiei. Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că Direcţia Naţională Anticorupţie nu deţine nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook", spun reprezentanţii instituţiei, într-un comunicat de presă citat de Mediafax.

De asemenea, reprezentanţii DNA au menţionat că singura locaţie a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro, precizând că existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică.

O pagină de Facebook cu denumirea "DNA – Direcţia Naţională Anticorupţie" a fost creată în data de 7 iunie 2014, potrivit informaţiilor existente pe reţeaua de socializare. Informaţiile publicate pe pagină sunt preluate din comunicatele de presă ale DNA. 

Oficialii din DNA au declarat că încă nu au reuşit să identifice persoana care se află în spatele paginii, întrucât informaţiile care sunt publicate pe ea nu sunt denigratoare.