Evenimentul Zilei > Social > DEZASTRU pe DN! CINCI persoane rănite, SMURD a intervenit de URGENȚĂ
DEZASTRU pe DN! CINCI persoane rănite, SMURD a intervenit de URGENȚĂ

DEZASTRU pe DN! CINCI persoane rănite, SMURD a intervenit de URGENȚĂ

Cinci persoane au fost rănite duminică într-un accident rutier produs pe DN2, pe raza localităţii Cioranca, una dintre victime fiind transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

"Două autoturisme care circulau în sensuri diferite au intrat într-o coliziune la intrarea în localitatea Cioranca, din cauza unui şofer care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alt autovehicul", a declarat pentru purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul-şef Mihai Drăghiciu, pentru  Agerpres.

Conform informațiilor, cinci persoane au fost rănite iar la faţa locului au ajuns tot atâtea echipaje ale Ambulanţei şi un echipaj SMURD, pentru una dintre victime fiind solicitat transferul cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri ale DN2 Buzău – Bucureşti, pe raza localităţii Cioranca, pentru a permite elicopterului SMURD să preia una dintre victimele accidentului.