Evenimentul Zilei > Monden > Divorțul l-a adus la sapă de lemn! Robert De Niro își poate pierde colosala avere
Divorțul l-a adus la sapă de lemn! Robert De Niro își poate pierde colosala avere

Divorțul l-a adus la sapă de lemn! Robert De Niro își poate pierde colosala avere

Legendarul actor american este într-o situație ingrată. Divorțul de fosta sa soție îl costă o avere.

Avocatul starului din Cetatea Filmului a declarat că divorțul de Grace Hightower pur și simplu l-a ruinat. Actorul este forțat să accepte aporape orice rol I se propune. Robert și Grace s-au căsătprit în 1997 și s-au despărțit în 1999, apoi și-au reînnoit jurămintele în 2004. În sfârșit, au înaintat actele de divorț în 2018.

Războiul cheltuielilor extravagante

Potrivit avocatului lui De Niro, Caroline Krauss, fosta sa soție cheltuia sume exorbitante pentru creații ale designerului Stella McCartney, dar și ale caselor Dolce & Gabbana sau Manolo Blahnik. și cheltuia lunar 215.000 dolari. Mai mult, Grace Hightower ar fi dat 1,2 milioane de dolari pe un diamant. Deși ultima producție în care a apărut , hitul The Irishman în regia lui Martin Scorsese, i-a adus în conturi nu mai puțin de 5 milioane de dolari, De Niro invocă faptul că pandemia a lovit drastic Hollywood-ul, iar producțiile au scăzut drastic.

De cealaltă parte, fosta parteneră de viață a vedetei susține că De Niro cheltuiește nelimitat. Ea aduce ca exemplu închirieri de avioane private de 50.000 dolari pentru un singur week-end în Florida, sau suma de un milion de dolari pe care acesta a dat-o copiilor lui în 2019 și 2020. În procesul de divorț, un judecător a stabilit că fosta sa soție va primi un milion de dolari anual. De asemenea, urmează ca fostul cuplu să finalizeze procedura de divorț după vânzarea casei lor de 20 milioane de dolari. Inițial, bătălia juridică s-a dus pentru custodia fiului lor 9 ani, dar în cele din urmă miza o reprezintă banii și proprietățile comune.

De Niro deține o jumătate de miliard de dolari

Grace Hightower susține că, deși duce lipsă de angajamente în cinema, fostul soț ar fi primit zeci de milioane de dolari printr-un program federal de suport Covid. Potrivit acesteia, De Niro ar avea o avere de jumătate de milliard de dolari. Însă avocata actorului aduce ca contraargumente faptul că are 77 de ani și o carieră respectabilă, deci nu ar trebui să fie forțat la compromisuri artistice și la un ritm de muncă extenuant în urma divorțului.

Robett de Niro divort

De Niro și-a petrecut timpul recent împărțit între casa sa din Tribeca, proprietatea din New Paltz și un apartament pe care îl închiriază în cartierul exclusivist Manhattan din New York. Când va reuși să vândă casa comună a cuplului, va fi obligat să îi cumpere lui Grace o nouă locuință.

Pe de altă parte, potrivit New York Daily News., următoarele sale două filme vor acoperi taxe și impozite în valoare de 18.25 milioane dolari. Avocatul lui Grace, Kevin McDonough, a reamintit că De Niro nu este chiar atât de sărac din moment ce și-a permis să dea 450.000 dolari pentru închirierea unei locuințe de vară în Amagansett în 2019, 150.000 dolari pentru o vacanță de Ziua Recunoștinței, respectiv un milion de dolari pentru copiii săi adulți, în 2019 și 2020.

Sursa: Daily Mail