Evenimentul Zilei > Monden > Robert de Niro, prins la ananghie între COVID și nevastă
Robert de Niro, prins la ananghie între COVID și nevastă

Robert de Niro, prins la ananghie între COVID și nevastă

Actorul Robert de Niro se plânge de criza economică provocată de epidemia de coronavirus, pentru a reduce stipendiile fostei sale soții.

„Contabilul și managerul său afirmă că (…) în cel mai bun caz pentru dl De Niro, dacă toate încep să se miște anul acesta (…) este norocos dacă face 7,5 milioane de dolari anul acesta”, a declarat avocata actorului, Caroline Krauss, potrivit unei relatări a publicației Page Six.

Fosta soție a lui De Niro, Grace Hightower, ar fi depus o cerere de urgență în justiție pentru a ridica limita cărții sale de credit de la 50.000 de dolari la 100.000 de dolari, adică atât cât era inițial înainte de a-i fi înjumătățită de actor.

Hightower a declarat că De Niro a alungat-o pe ea și pe fiul ei din locuința sa de la New York.

„Acești oameni, în ciuda veniturilor robuste (ale lui De Niro), au cheltuit mai mult decât a câștigat el, așa că puternicul bărbat de 76 de ani nu s-ar putea retrage nici dacă ar dori, deoarece nu își permite să facă față cheltuielilor  legate de modul său de viață”, a adăugat Krauss.

Avocata a mai spus că De Niro și-a redus „considerabil” propriile cheltuieli, invocând pierderile uriașe ale lanțului de restaurante Nobu și ale hotelului Greenwich, la care actorul deține un pachet important de acțiuni.

Krauss a adăugat că, potrivit contractului prenupțial înbcheiat în anul 2004, De Niro este obligat să îi plătească lui Hightower „doar” un milion de dolari pe an, câtă vreme realizează câștiguri mai mari de 15 milioane anual.

Avocatul lui Hightower a respins aceste afirmații în fața instanței, arată Page Six.

„Domnul De Niro a folosit pandemia de COVID, aș spune, pentru a-și păcăli financiar nevasta”, a declarat Kevin McDonough, avocatul lui Grace Hightower, în instanță.

„Nu pot să cred că un om care are o avere recunoscută de 500 de milioane de dolari și realizează câștiguri de 30 de milioane de dolari pe an, deodată, brusc, din martie, este nevoit să taie (sprijinul soției sale) cu 50% și să o alunge din casă”, a adăugat McDonough.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: