Evenimentul Zilei > Monden > „Distracție gratis, nu degeaba!” UniFEST la majorat!
„Distracție gratis, nu degeaba!” UniFEST la majorat!

„Distracție gratis, nu degeaba!” UniFEST la majorat!

Festivalul studențesc UniFEST împlinește anul acesta vârsta majoratului. De 18 ani, Uniunea Studenților din România, oferă studenților mici și mari, prin intermediul festivalului, evenimente culturale, sportive, de divertisment și sănătătate.

Anul acesta, cea de-a 18-a ediție UniFEST, va avea loc în perioada 8-18 noiembrie, în mai multe orașe din România: București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Târgoviște și Constanța. Marele festival studențesc UniFEST se va încheia pe data de 18 noiembrie în același stil, cu un megaconcert, care promite să ofere o perspectivă remarcabilă pentru viața de student. Invitatul special este și el pe măsură, fiind vorba de Carla’s Dreams!

Activităţile sportive sunt și ele prezente în zilele de festival. Astfel, studenţii îşi vor testa rezistenţa și vor arăta ce este spiritul de echipă în cadrul campionatelor de fotbal. Acestea din urmă vor avea loc în weekenduri, pe 9-10, respectiv 16-17 noiembrie. Pe lângă acestea, tinerii studenți vor pune mare accent și pe educația non-formală, prin traininguri pe diferite teme, în funcție de dorințele studenților, Basic Life Support și altele.

Ca evenimente de tradiţie, în cadrul festivalului va avea loc ​Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc​, cea care oferă studenţilor posibilitatea şi plăcerea de a se bucura de spectacole de teatru până la răsăritul soarelui. Totodată, printre evenimentele cu care Uniunea a atras studenții se numără: ​Seara românească ​,​Seara de film​,​Seara de Folk,​​Seara de Stand-Up​,​Conferința motivațională​,unde distracția și buna dispoziție nu vor lipsi.

Ca în fiecare an, studenţii beneficiază de acces gratuit în baza legitimaţiei de student la spectacolele de teatru și de film din cadrul UniFEST, precum și la intrarea în muzee, deviza consacrată fiind “​Distracție gratis, nu degeaba!​”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE