Spiritele s-a încins asupra subiectului moțiunii de cenzură, cei doi acuzându-se în repetate rânduri de cinism.

Redăm, în continuare, discuția tensionată dintre cei doi:

Marius Vintilă: Oamenii responsabili (n.r. – cei care au semnat moțiunea) sunt garanția faptului că nu are loc în interiorul PNL-ului o discuție atât de cinică în care cineva să gândească exclusiv la scopul electoral al PNL-ului și nu la ceea ce înseamnă o guvernare responsabilă. Dincolo de relația dintre partidele de opoziție eu am văzut partide de opoziție semnatare ale moțiunii, mai puțin dl Ponta, dar a declarat că va vota moțiunea.

Răzvan Dumitrescu: Cum interpretați chestia asta? Domnule, dacă vrea să voteze, de ce nu a semnat-o?

Carmen Avram: E fix cinism! E exact cinism!

Marius Vintilă: Al domnului Ponta?

Carmen Avram: În general, al Opoziției. E cinism al Opoziției!

Marius Vintilă: De ce? Pentru că depunem o moțiune de cenzură?

Carmen Avram: Nu va trece această moțiune de cenzură! Toată lumea mimează o moțiune de cenzură!

(…)

Răzvan Dumitrescu: Moțiunea e la fel de serioasă? Precum domnul din imagine? (n.r. – Gigel Știrbu, purtând ochelari galbeni la citirea textului moțiunii de cenzură)

Marius Vintilă: Eu, care-l cunosc personal pe dl Gigel Știrbu vă pot garanta personal că e foarte serios. Acum, ochelarii au fost sau nu o alegere inspirată, nu pot să mă pronunț, cum nu m-am pronunțat asupra coafurii doamnei Dăncilă. Acum, revin, că tot vorbeați de cinism. Cinismul intervine atunci când nimeni nu s-ar gândi la interesul României și la ce se va întâmpla în următoarea perioadă. Avem anul acesta, în doar 6 luni, când a crescut datoria publică cu peste 3 miliarde de euro, avem cel mai mic grad de colectare, cele mai mici investiții

Carmen Avram: De unde scoateți cifre așa? De undeva… nu știu… Aveți o sursă secretă?

 

Te-ar putea interesa și: