Evenimentul Zilei > Justitie > Directoarea de grădiniță prinsă lovind copiii, cercetată sub control judiciar
Directoarea de grădiniță prinsă lovind copiii, cercetată sub control judiciar

Directoarea de grădiniță prinsă lovind copiii, cercetată sub control judiciar

Judecătoria Sectorului 5 a respins, ieri, cererea procurorilor de arestare preventivă a Ioanei Neagu, directoarea grădiniței particulare „Flipper Garden” din cartierul bucureștean Cotroceni.

 Acuzată că ar fi agresat mai mulți copii, ea va fi cercetată în libertate, sub control judiciar și are interdicția de a părăsi Capitala timp de 60 de zile. De asemenea, magistrații i-au interzis să comunice sau să se apropie de persoanele vătămate și de membrii familiilor acestora, și nu are voie să ia legătura cu angajații grădiniței. În timpul anchetei, Ioana Neagu nu poate exercita funcția de director de grădiniță. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Anchetată pentru că a lovit trei copii

Vă reamintim că Ioana Neagu a fost reținută, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Actele de urmărire penală arată că directoarea a agresat fizic trei minori (cu vârste de 1 an și 11 luni, 5 și 6 ani), care erau înscriși la grădinița pe care o conducea. Ancheta în acest caz a fost demarată după ce în presă au apărut imagini de pe camerele de supraveghere în care se vedea cum directoarea îi lovea pe copii. Până acum mai mulți părinți au depus plângere la poliție. În cazul Ioanei Neagu, procurorii au dispus și începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.