Dinu Maxer a început pregătirile pentru nuntă. Magdalena Chihaia și-a făcut mari planuri

Dinu Maxer a început pregătirile pentru nuntă. Magdalena Chihaia și-a făcut mari planuri Dinu Maxer și Magdalena. Sursa foto Instagram

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, cu care formează un cuplu de mai bine de un an, într-o vacanță în Veneția. Artistul a declarat că familia iubitei sale l-a ajutat să pregătească momentul și că totul a ieșit perfect.

Cerere în căsătorie ca în filme

„A fost un complot cu mama Magdei, fiindcă a trebuit să aflu mai multe lucruri, de la dimensiunea inelului până la locul în care ea și-ar dori cel mai mult să fie cerută. (…) S-a întâmplat ca toată gașca Chihaia, toată familia Chihaia, inclusiv o parte din familia Chihaia din Germania, să se reunească în Italia pentru vacanță. Ne-au invitat și pe noi, și atunci am zis că e momentul”, a mărturisit Dinu Maxer.

Dinu Maxer și Magdalena

Dinu Maxer și Magdalena, Sursa foto Instagram

Dinu Maxer se pregătește de nuntă

Artistul a spus că nu se grăbește și că nunta va avea loc anul viitor. „A trecut un an de când suntem într-o relație, n-ar fi curios să mai treacă încă un an până la eveniment. Nu este nicio grabă”, a spus Dinu Maxer.

El a mai declarat că Magdalena nu îi va purta niciodată numele de familie pentru că numele acesteia deja este de notorietate și reprezintă un brand. Acesta a mai spus că nu a fost o întâmplare să o cunoască oe iubita lui, ci destinul.

Ne puteți urmări și pe Google News
Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena. Sursa foto: Instagram

Magdalena Chihaia nu îi va purta numele de familie

„Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, pentru că ea are deja un nume celebru. Ca și actriță, în zona comercială, este un nume, eu o văzusem înainte să o cunosc fizic. Faptul că noi ne-am cunoscut la o petrecere a fost o întâmplare, a fost mâna destinului.

Părerea mea e că ar fi o greșeală să-și schimbe numele. Depind foarte mulți factori (n.r. dacă mai face nuntă), eu cântăresc foarte mult, nu e vorba de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid. O calculez foarte bine și e vorba și de plăcerea momentului, nu vreau să-l proiectez”, a declarat Dinu Maxer.

Amintim că artistul a divorțat de Deea Maxer, cu care are doi copii, după 18 ani de căsnicie. Și fosta soție a acestuia și-a refăcut viața lângă Robert Drilea, potrivit Cancan.