Căsnicia dintre Deea și Dinu Maxer, sortită eșecului. Detaliul pe care l-au ținut ascuns

Căsnicia dintre Deea și Dinu Maxer, sortită eșecului. Detaliul pe care l-au ținut ascuns Dinu și Deea Maxer. Sursa foto: Facebook - Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț după o relație de 18 ani și doi copii. Cu toate că erau percepuți ca un adevărat model de familie, relația lor a fost încercată încă de la început. După luni de zile de la separare, artistul a vorbit despre detaliul care a dus la ruptură.

Deea și Dinu Maxer, relație supusă încercărilor

Cei doi foști parteneri au decis să meargă pe drumuri separate, după multe încercări de salvare a căsniciei. Dinu Maxer a recunoscut că s-a confruntat cu numeroase impedimente la începutul relației.

Artistul a precizat că fosta lui parteneră era minoră în momentul în care au decis să formeze un cuplu. Din acest motiv, multe persoane din jur nu au privit relația cu ochi buni. Totuși, cei doi au reușit să demonstreze că dragostea lor poate depăși aceste impedimente.

Dinu Maxer

Cum l-a cucerit Magdalena pe Dinu Maxer. Ar putea ajunge curând la altar. Sursa foto: Arhiva EVZ

Probleme în relație

Diferența de vârstă dintre cei doi foști parteneri și a spus cuvântul inclusiv în căsnicie. Artistul este convins că acesta are prezentat un impediment în continuarea relație cu Deea Maxer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe cei doi foști soți îi despărțeau 16 ani. Din acest motiv, aceștia au fost nevoiți să își țină relația ascunsă, timp de un an, la început. Cu toate că au trecut prin această experiență, artistul susține că nu s-ar opune unei relații similare pe care ar avea-o fiica lui în viitor.

„Absolut. Mie îmi place să proiectez ceea ce am trăit. De ce nu? Fiindcă eu nu regret nimic. Eu nu regret nici că am fost și nici că s-a încheiat. Pentru mine este o mare liniște lucrul ăsta, chiar o împlinire. Eu dacă m-aș întoarce aș retrăi aceleași lucruri”, a mai spus acesta.

Dinu Maxer

Dinu Maxer. Sursa foto Instagram

Dinu Maxer și-a refăcut viața

Cu toate că a fost afectat de separare, artistul și-a refăcut viața. Acesta formează un cuplu cu Magdalena Chihaia. Chiar dacă se înțeleg de minune, noua sa parteneră nu are planuri de măritiș.