Evenimentul Zilei > Sport > Dinu Gheorghe a început „cursa înarmării”
Dinu Gheorghe a început „cursa înarmării”

Dinu Gheorghe a început „cursa înarmării”

Rapidul a terminat turul de campionat pe ultimul loc în Liga I, cu doar 11 puncte acumulate în 17 runde, iar situaţia „feroviarilor” e dramatică.

Are ținte grele

Văzut drept omul ce poate să scoată Rapidul la mal, Dinu Gheorghe a semnat, luni, cu „alb-vişinii”, şi este, în mod oficial, noul preşedinte al echipei. „Am semnat și sunt președintele executiv al Rapidului. Cristi Pustai va fi antrenor şi sunt sigur că va salva echipa de la retrogradare. Acum, ceea ce mă preocupă cel mai mult este să aduc jucători buni la echipă. Mă voi întâlni cu Cristi Săpunaru, pe care sper să-l conving. Mai aștept un răspuns de la Nicolae Grigore, pe care- l aștept să-și rezilieze contractul cu Apollon. Mă voi întâlni și cu Daniel Niculae, pe care sper să-l conving să ni se alăture”, a declarat oficialul giuleştean la Digisport.

Dan Nistor, de la Evian, şi Constantin Grecu, liber de contract, sunt și ei ţinte pentru planul de reconstrucţie. Deşi Dinu Gheorghe confirmă numirea lui Cristi Pustai pe banca tehnică a giuleştenilor, antrenorul evită parafarea actelor, dorind să vadă ce jucători vor fi prezenţi la reunirea lotului, pe 12 ianuarie.

După regruparea fotbaliştilor, conform programului stabilit de conducere, aceştia vor avea o săptămână de pregătire în ţară, iar apoi vor pleca în două cantonamente în Grecia, între 18-29 ianuarie şi 1-13 februarie.