Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri din închisoare. Ce se întâmplă acolo l-a speriat pe „Monstrul din Caracal”
Dezvăluiri din închisoare. Ce se întâmplă acolo l-a speriat pe „Monstrul din Caracal”

Dezvăluiri din închisoare. Ce se întâmplă acolo l-a speriat pe „Monstrul din Caracal”

După ce Gheorghe Dincă a fost transferat pe 1 octombrie la Spitalul Penitenciar Jilava, o comisie formată din specialişti au stabilit că în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu a avut discernământ.

Monstrul din Caracal este închis singur în celula cu numărul 20 de la Secția Medicală.

Monstrul de la Caracal este supravegheat în permanenţă de polițiști, iar zi și noapte a avut lumina aprinsă în celulă.

Persoane care l-au văzut destul de des pe Dincă în ultima vreme au declarat, sub protecţia anonimatului: „A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți. Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă.

Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure. Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”.

Următorul pas e disjungerea dosarului Alexandrei și trimiterea sa în judecată, urmând ca în cazul Luizei Melencu să fie continuate cercetările, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: