Evenimentul Zilei > Sport > Dinamovistul Perovici nu-și mai amintește nimic. „Am o gaură de memorie”
Dinamovistul Perovici nu-și mai amintește nimic. „Am o gaură de memorie”

Dinamovistul Perovici nu-și mai amintește nimic. „Am o gaură de memorie”

Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB cu 2-1, dar victoria a necesitat și sacrificii.

Unul dintre ele l-a oferit sârbul Slavko Perovic, care în minutul 44 a fost făcut KO de Iulian Cristea. Pentru intervenția asta, „centralul” Horațiu Feșnic l-a eliminat pe apărătorul „roș-albaștrilor”, arătându-i direct cartonașul roșu.

Perovic afirmă că nu-și mai amintește nimic din momentul în care Cristea i-a dat „fata”. Cu un picior în cap, fundașul lui Gigi Becali l-a trimis în lumea viselor pe sârb. „Doar o ambulanţă îmi amintesc. Eram nervos că voiam să ies şi să joc, dar ei îmi spuneau să stau nemişcat. Nu ştiu exact câte minute am fost inconştient”, spune Perovic într-un interviu acordat kurir.rs.

Dinamovistul afirmă că s-a uitat și la reluări, dar tot nu își amintește ceva: „Am văzut filmările după aceea şi îmi amintesc totul până în momentul impactului. Acolo se termină filmul. Cred că am o gaură de memorie de aproximativ 15-20 de minute. Aş spune, după imaginile pe care le-am urmărit, că a fost cam dramatic când au intrat două ambulanţe în teren”.

Altfel, Slavko Perovic îi mulțumește conaționalului Bogdan Planic pentru că s-a interesat de starea lui și dezvăluie că „agresorul” Iulian Cristea nu i-a dat niciun telefon: „Planic m-a sunat imediat încă de duminică seara, în timp ce eram în spital. Dar este logic, având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine. Nu am nevoie de scuzele lui Cristea sau de vizită. Suntem sportivi, iar în sport, în special în fotbal, asta se întâmplă. De fiecare dată când ieşim pe teren suntem pregătiţi să se întâmple aşa ceva”.