Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo a câștigat în deplasare la Timișoara, antrenorul gazdelor e foc și pară. „Au făcut filmulețul deocheat cu Hitler. Facem și noi cu Ceaușescu”
LIGA I. Dinamo a câștigat în deplasare la Timișoara, antrenorul gazdelor e foc și pară. „Au făcut filmulețul deocheat cu Hitler. Facem și noi cu Ceaușescu”

LIGA I. Dinamo a câștigat în deplasare la Timișoara, antrenorul gazdelor e foc și pară. „Au făcut filmulețul deocheat cu Hitler. Facem și noi cu Ceaușescu”

Dinamo s-a impus cu scorul de 2-1, în partida cu ACS Poli Timișoara, disputată, sâmbătă, în etapa a 15-a a campionatului intern. Ionuț Popa, antrenorul gazdelor, este nemulțumit de arbitraj.

Dinamo a câștigat cu scorul de 2-1 partida jucată, sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara. Trupa lui Ioan Andone a punctat prin Ionuț Nedelcearu (25) și Luka Marici (57), bănățenii au redus din diferență în minutul 65, datorită lui Cătălin Doman, cel care a transformat un penalty. La final, Ionuț Popa a criticat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan și a spus că dinamoviștii au pus presiune înainte de meci. Fanii „câinilor” au realizat un filmuleț-parodie, care viza arbitrajul.

„Am avut ocazii clare. Drăghici a tras la 4-5 metri de poartă, Mureșan a ratat. În repriza a 2-a, Croitoru a dat pe langa poartă. A venit golul 2 dintr-un offside clar. Am văzut filmulețul deocheat cu Hitler. Mi se pare deplasat. O să facem și noi cu Ceaușescu. Probabil o să țină și la noi. Vă aduceți aminte de Dinamo cand era miliția, ce arbitraje aveau. Acum mai trebuie să se plângă și Steaua", a spus Popa la Digi Sport. Iată mai joc filmulețul cu pricina.

„Nu-mi mai vine să comentez arbitrajul. Le-a dat penalty (n.r. Hațegan), dar nu cred că a fost. E presiune mare și pe ei la fel cum e și pe noi. Noi am avut un penalty, dar nu vreau să acuz pe nimeni", a spus și Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, la Digi Sport.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: