Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo, lovită în plin de coronavirus. Situație fără ieșire pentru „roș-albi”
Dinamo, lovită în plin de coronavirus. Situație fără ieșire pentru „roș-albi”

Dinamo, lovită în plin de coronavirus. Situație fără ieșire pentru „roș-albi”

Echipa din Ștefan cel Mare este în imposibilitatea de-a continua campionatul conform programului.

Dinamo are mari probleme nu numai în plan sportiv, ci și din punct de vedere al sănătății. În acest moment, 10 jucători ai grupării din Ștefan cel Mare sunt infectați cu coronavirus, ceea ce face imposibil ca „roș-albii” să mai poată evolua în campionatul intern conform programului stabilit.

Mai întâi, șase jucători au contractat virusul, apoi a fost confirmat și cel de-al șaptelea. Sâmbătă, oficialii dinamoviști au anunțat prin intermediul unui comunicat postat pe contul de Facebook că alți trei fotbaliști au fost testați pozitiv.

„Dinamo Bucureşti a anunţat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10”, au spus oficialii „câinilor”.

În perioada următoare, toți angajații clubului vor fi supuși testelor. „Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică”, au mai anunțat dinamoviștii.

Cei de la Liga Profesionistă de Fotbal a amânat partida restantă Dinamo – Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute la 16 iulie, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I.

La data de 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului intern, a fost depistat pozitiv un angajat al clubului Dinamo. Partida pe care „roș-albii” ar fi trebuit să o dispute contra celor de la Chindia Târgovişte, programată la data de 12 iunie, în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru data de 16 iulie. După cazurile din 16 iulie, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal la o dată care urmează a fi stabilită ulterior.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: