Evenimentul ZileiActualitateDIN CULISE! E incredibil ce-a făcut LOREDANA. Cântăreața o parodiază pe RIHANNA în concertul de la SALA PALATULUI (FOTO)

DIN CULISE! E incredibil ce-a făcut LOREDANA. Cântăreața o parodiază pe RIHANNA în concertul de la SALA PALATULUI (FOTO)

DIN CULISE! E incredibil ce-a făcut LOREDANA. Cântăreața o parodiază pe RIHANNA în concertul de la SALA PALATULUI (FOTO)
Jurata de la Vocea României duce meme-urile la un alt nivel: parodiaza in concertul Sentimente o ținută devenită celebră purtată de cantareata din Barbados la Met Gala 2015

Intr-o fotografie de la una dintre repetitiile pentru concertul pe care Loredana il va sustine maine la Sala Palatului poate fi vazuta o pelerina uriasa galbena care aminteste de tinuta Rihannei de la Met Gala de anul trecut cu o ”imbunatatire” asemanatoare meme-urilor care au circulat pe internet: pelerina are pe ea insemne ale carpetelor care se afla in multe case tiganesti.

Anul trecut, la Met Gala 2015, Rihanna a avut o apariție de excepție, ce a devenit viral pe internet din pricina rochiei cu trena imensa, galbena, cu care si-a facut aparitia pe covorul rosu.

Cum Loredana are in toate spectacolele ei momente inspirate de muzica lautareasca si de folclor, cel mai probabil pelerina va fi purtata intr-un asemenea segment al show-ului. Sentimente este cel mai personal dintre spectacolele pe care Loredana le-a prezentat in marile show-uri de la Sala Palatului. Se stie ca deja vor fi invitati din strainatate cunoscuti pe mari scene ale lumii – chiar daca numele lor nu a fost dezvaluit, ca va fi o impresionanta desfasurare de tehnologie si ca pe spectatori ii asteapta un show multi senzorial.


Accesează: