Evenimentul ZileiActualitateDIETA-MINUNE a fost APROBATĂ la NIVEL ÎNALT. Efecte UIMITOARE asupra CORPULUI

DIETA-MINUNE a fost APROBATĂ la NIVEL ÎNALT. Efecte UIMITOARE asupra CORPULUI

DIETA-MINUNE a fost APROBATĂ la NIVEL ÎNALT. Efecte UIMITOARE asupra CORPULUI
Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Oxford arată că pentru a slăbi eficient și rapid trebuie să consumăm zilnic supe, shake-uri și batoane dietetice. Metoda a dat foarte bune rezultate și permite consumul a 810 de calorii pe zi. Este de trei ori mai eficientă în scăderea în greutate decât alte diete drastice

Persoanele care au ținut această dietă au pierdut în jur de 10,7 kilograme, cu peste 6 kilograme mai mult decât persoane care auținut alte regimuri alimentare, recomandate de medici.

De asemenea, cei care au respectat această dietă au prezentat un risc mai scăzut de a dezvolta boli de inimă, de a face atac cerebral sau de a se îmbolnăvi de diabet.  

Această dietă presupune reducerea consumului de calorii la 810 pe zi, înlocuind alimentele cu supe, shake-uri și batoane dietetice. Pe lângă acestea pot fi consumate doar lapte, apă și suplimente de fibre.

Noul studiu pare să contrazică teoriile anterioare potrivit cărora oameii care pierd în greutate brusc sunt mai predispuși la a se îngrășa la loc.

Studiul cercetătorilor de la Oxford vine după ce organizația NHS England a dezvăluit un plan radical de a folosi diete cu „supe și shake-uri” în tratarea diabetului și combaterea obezității.

Însă, o astfel de dietă nu le este recomandată acelor persoane care suferă de diverse afecțiuni sau care urmează anumite tratamente.

 


Accesează: