Evenimentul Zilei > Monden > Dieta minune a Andei Adam. Cât a slăbit artista în două luni
Dieta minune a Andei Adam. Cât a slăbit artista în două luni

Dieta minune a Andei Adam. Cât a slăbit artista în două luni

Cântăreața Anda Adam a slăbit aproxiamtiv 12 kilograme, într-un timp foarte scurt, cu ajutorul unei diete creată de un medic Italian.

 

În vârstă de 38 de ani, Anda Adam nu-și face probleme cu greutatea, reușind să-și mențină silueta, cu ajutorul unui regim alimentar pe care l-a propus un medic italian, Antonio Trombetta. Artista spune că dieta, care se numește Nalep, nu este foarte drastică și nu implică mari sacrificii în ceea ce privește alimentele consumate, însă pașii propuși de medicul italian trebuie urmați cu rigurozitate.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

Artista a ajuns la medicul Antonio Trombetta datorită prietenei sale, Lilia Caraush, care i-a pus în legătură și, astfel, cu ajutorul dietei Nalep, a reușit să slăbească 12 kilograme în doar două luni,

„După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a făcut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales că ea face foarte multă sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea mănâncă practic orice, important e că mănâncă fără sare şi fără zahăr”, a povestit Lilia Caraush, prietena Andei Adam, conform Libertatea.

Pe de altă parte, în ultima perioadă au început să circule zvonuri despre un posibil divorț între cântăreață și soțul ei, Sorin. Se pare că cei doi sunt la un pas de despărțire, vedeta postând un mesaj mai mult decât elocvent pe rețelele de socializare.

Recent, Anda Adam a postat, pe Instagram, un mesaj adresat, pare-se soțului ei care induce unei posibile despărțiri. Cântăreața s-a filmat la volanul mașinii, în timp ce fredona o melodie sugestivă:

„Încerc să mă las de tine de ceva timp, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi. Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul. Eu cobor la prima, babe”.

Lidia Buble și Răzvan Simion la prima apariție TV, după despărțire. Cum s-au comportat cei doi

Suferințele lui Smiley. Prin ce trece cântărețul din cauza Ginei Pistol. „Devin teroristă”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: