Evenimentul Zilei > Politica > Diana Șoșoacă, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Senatoarea a revenit în forță
Diana Șoșoacă, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Senatoarea a revenit în forță

Diana Șoșoacă, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Senatoarea a revenit în forță

Diana Șoșoacă și-a îndreptat discursul dur către clasa politică aflată la conducerea țării, dar și asupra președintelui Klaus Iohannis, după revocarea din funcție a Renatei Weber.

Diana Șoșoacă a luat foc după ce Avocatul Poporului, Renate Weber, a fost revocat din funcție, miercuri. Senatoarea s-a dus la instituția Avocatului Poporului, pentru a o încuraja pe Weber.

Diana Șoșoacă a mers să o susțină pe Renate Weber, după revocarea din funcția de Avocat al Poporului

„S-a făcut o mare nedreptate. Ieri democraţia în România a murit. Dacă mai exista o fărâmă de democraţie şi de stat de drept, în acest moment au fost îngropate de către această dictatură bolşevico-stalinistă de tip neofascist.

Era singura instituţie a poporului român care mai funcţiona în favoarea poporului român. Acest lucru i se reproşează doamnei Renate Weber, deşi în raport i se reproşează că nu s-a implicat în cazul Caracal. Nu era de competenţa dânsei. Era de competenţa procurorilor. Şi mă întreb de ce procurorii nu au făcut nimic şi de ce nu sunt destituiţi din funcţie ca şi poliţiştii de acolo care sunt în aceleaşi funcţii”, a spus Diana Șoșoacă.

Atac direct, îndreptat către clasa politică și președintele Klaus Iohannis

Senatoarea i-a acuzat pe cei aflaţi la putere că „distrug pas cu pas România” şi a spus despre președintele Klaus Iohannis că este un „trădător de ţară”.

„I s-a reproşat că nu s-a implicat în raportul MCV. Nu era competenţa dânsei. Când vrei să găseşti o vină, să distrugi un om care reprezintă cu adevărat interesele poporului român, toţi aceşti trădători care conduc România se adună şi au făcut ceea ce fac de 31 de ani. Distrug pas cu pas România, conduşi la acest moment de un preşedinte trădător de ţară. Un om care a minţit inimaginabil!”.

„Am fost unicul parlamentar care a menţionat că PNRR va fi respins de UE, a râs toată sala că nu se se poate aşa ceva. Acum suntem în situaţia în care UE a respins PNRR”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.