Senatoarea Diana Șoșoacă a adus în Parlamentul României un sac de morgă, spunându-i președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, că dacă îi acordă 2-3 minute „îl ajută să scape de Cîțu”.

Diana Șoșoacă a fost protagonista unui nou număr scandalos în Parlamentul României

„Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puțin 10 ani”, a spus Diana Șoșoacă.

„Ai uitat neică de senator Șoșoacă și o să-ti trag o revoluție de o să mă pomenești. Trecând de la umor, ideea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinare trebuie să aibă motive medicale nu mici, nu muștar, nu trotinete.

Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai spus senatoarea.

„Sunteți niște criminali!”, a strigat Diana Șoșoacă, de la tribuna Parlamentului, acuzând guvernanții că sunt mânjiți cu sângele persoanelor moarte în timpul pandemiei COVID-19.

„Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați”

„Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați. Acest Guvern are mâinile pătate de sânge. Nu le-a plăcut sacul. Acel sac arată, de fapt, locul unde doresc să bage poporul român. Se distruge tot, se vinde tot, se închide tot”, a mai spus Diana Șoșoacă, în timp ce desfăcuse un sac folosit la morgă.

„Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. 26.000 de oameni au murit, vezi doamne, de COVID, ca să aflăm, de la Ministerul Sănătății, că doar 217 au murit de COVID”, a mai tunat senatoarea, care a încercat din răsputeri să atragă atenția în timpul Moțiunii de Cenzură.