Evenimentul Zilei > Actualitate > Diana Șoșoacă prevede Apocalipsa Uniunii Europene după adoptarea raportului Matic
Diana Șoșoacă prevede Apocalipsa Uniunii Europene după adoptarea raportului Matic

Diana Șoșoacă prevede Apocalipsa Uniunii Europene după adoptarea raportului Matic

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o reacție pe contul de Facebook, legat de raportul Matic, care a stârnit mari discuții la nivelul Uniunii Europene.

Diana Șoșoacă prevede o Apocalipsă la nivelul Uniunii Europene, după adoptarea raportului Matic. Care prevede că bărbații pot naște copii, dar și că avortul nu poate fi interzis, acesta fiind un drept fundamental.

Diana Șoșoacă, mesaj virulent pe contul de Facebook

„Îmi este din ce in ce mai clar ca UE s-a îndepărtat total de ceea ce a vrut sa fie la infiintare! Cred ca din ce in ce mai multe state normale la cap vor incepe procedura de iesire din UE!

Ceea ce s-a intamplat ieri in PE ESTE INACCEPTABIL! VA TREBUI SA LUPTAM LA PROPRIU IMPOTRIVA ACESTOR INCALCARI FLAGRANTE ALE DREPTURILOR OMULUI SI MORALITĂȚII!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Ce scria europarlamentarul Chris Terheș

Despre raportul Matic vorba pe rețeaua de socializare și europarlamentarul Chris Terheș, în această săptămână. „În iunie 2021 s-a votat formă finală a „certificatului verde” prin care exercitarea libertății de mișcare e condiționată de vaccin sau test. M-am opus acelui regulament, arătând că încalcă drepturi fundamentale și nu poți condiționa pe nimeni să-și exercite un drept de primirea unui ser experimental. Majoritatea europarlamentarilor, însă, au votat că libertatea e ceva relativ, iar prin vot politic pot să restrângă un asemenea drept. Vom vedea din 1 iulie cum va fi implementat acel regulament și certificatul verde.

Tot în iunie 2021, însă, Parlamentul European a votat o rezoluție prin care se cere încetarea menținerii animalelor în cuști. Autorii respectivei rezoluții erau foarte preocupați că ratele, gâștele sau găinile nu au suficientă libertate de mișcare inclusiv să-și întindă aripile, prin urmare, dat fiind că sunt ținute în cuști, li se încalcă dreptul la libertate.

Rezoluția mai conținea și alte prevederi care, dacă sunt implementate, vor conduce la omorârea sectorului de creștere a animalelor și vor scumpi imens produsele de carne. Am votat împotriva acelei rezoluții, însă majoritatea europarlamentarilor au votat în favoarea ei”, scria Chris Terheș.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: