Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluri EXPLOZIVE despre premierul Tudose: „Mi-a cerut să îi fac nepoata DIRECTOR”. Un „GREU al STAUTULUL” dă cărțile pe FAȚĂ
Dezvăluri EXPLOZIVE despre premierul Tudose: „Mi-a cerut să îi fac nepoata DIRECTOR”. Un „GREU al STAUTULUL” dă cărțile pe FAȚĂ

Dezvăluri EXPLOZIVE despre premierul Tudose: „Mi-a cerut să îi fac nepoata DIRECTOR”. Un „GREU al STAUTULUL” dă cărțile pe FAȚĂ

Un fost șef al Autorității de Supraveghere Financiară a făcut de curând o serie de dezvăluiri explozive legate de noul premier al României, Mihai Tudose.

Mișu Negrițoiu povestește că Tudose i-ar fi cerut, în timpul unei discuții private într-un avion, mai multe favoruri, inclusiv să-i anjajeze o nepoată pe un post de director.

„Eu l-am întîlnit o singură dată, într-în avion de seară IAŞI-Bucureşti, cu ochii bulbucaţi, probabil după o chermeză cu organizaţia locală de partid, cînd mi s-a adresat ironic cu “domnul Preşedinte” care nu prea trece pe la Parlament şi în final “să-i fac nepoata director”. Să-l caut.

Nu l-am căutat, drept pentru care m-a chemat în octombrie 2016 la audieri în faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat să-mi ceară demisia. Scurt şi fără prea multe comentarii. Procedura de Baltă Brăilei, care a condus în final la <>. Discuţiile din acea şedinţa merită revăzute. Spun totul despre stilul şi competenţă omului”, a scris Mișu Negrițoiu pe Facebook. 

Fostul președinte ASF a publicat acest comentariu pe Facebook la o postare a jurnalistei Oana Osman, redactor șef al publicației economice online profit.ro.

Mihai Tudose are o biografie cu multe pete gri, dar unele din ele sunt de-a dreptul negre. Prin consultarea surselor deschise se pot afla o mulțime de lucruri ciudate, dar subiectul pare departe de a fi epuizat. Surse din PSD ne-au dezvăluit noi amănunte privind biografia viitorului prim-ministru.