DEZVĂLUIRILE lui Ciuvică de la Antena 3, false. Judecătoarea care l-a CONDAMNAT pe VOICULESCU nu a luat bani din bugetul Ministeului Agriculturii pentru a-şi face concediul

DEZVĂLUIRILE lui Ciuvică de la Antena 3, false. Judecătoarea care l-a CONDAMNAT pe VOICULESCU nu a luat bani din bugetul Ministeului Agriculturii pentru a-şi face concediul

Într-o emisiune de la Antena 3, Mugur Ciuvică a făcut o serie de dezvăluiri despre una dintre magistratele care l-au condamnat pe Voiculescu la 10 ani de închisoare, în urma cărora s-a autosesizat Inspecţia Judiciară din cadrul CSM. Totuşi, acestea, s-au dovedit false.

Potrivit comisarul.ro, ”dezvăluirile” arătau că magistrata şi-a făcut concediul pe banii Ministerului Agriculturii, adică partea vătămată din procesul ICA. Aceasta s-ar fi dus în concediu, ar fi luat 10.000 de lei şi i-ar fi condamnat pe toţi din dosarul ICA.

“Doamna Camelia Bogdan (judecătoarea) e dromomană, adică are o afecţiune psihică. Această boală se manifestă prin faptul că merge peste tot. A fost la seminarii, în ţară şi peste tot prin străinătate. La niciuna din celelalte deplasări nu a mai încasat bani. A primit doar de la Ministerul Agriculturii”, a spus Ciuvică la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ciuvică susţinea că banii au fost livraţi după un seminar susţinut pentru Ministerul Agriculturii, suma fiind livrată judecătoare printr-o firmă de consultanţă.

Totuşi, surse citate de comisarul.ro arată următoarele lucruri:

-NU ar fi vorba de conflict de interese pentru că ANI ar susține într-un document la purtător că prestația cu pricina nu constituie conflict de interese fiind asimilată cu învățământul.

-NU ar fi primit bani de la partea interesată pentru că prestația s-a făcut nu pentru Ministerul Agriculturii, ci pentru firma care a organizat trainingul pentru funcționarii APIA.

-NU au fost bani din bugetul Ministerului Agriculturii. Banii au venit chiar de la Banca Mondială (NU Uniunea Europeană) prin Programul CESAR (Proiectul Completarea Sprijinului Financiar acordat de Banca Mondială pentru Restructurarea Agriculturii în România).

-Chiar dacă UMP (Unitatea de Management a Proiectului) era Ministerul Agriculturii trainingul s-a făcut printr-o firmă specializată care a contactat și angajat independent de minister cursurile - plata s-a făcut de către firma de consultanță.

Informațiile de mai sus au fost confirmate cu surse de încredere din instituțiile menționate mai sus. Nu e exclus că lucrurile să fie lămurite definitv cu acte oficiale chiar în zilele următoare”.