DEZVĂLUIRI în PREMIERĂ despre BINOMUL SRI-DNA. Un GENERAL a avut CURAJUL să spună lucrurilor pe NUME: „EXECUŢIILE se puneau la cale SÂMBĂTA”

DEZVĂLUIRI în PREMIERĂ despre BINOMUL SRI-DNA. Un GENERAL a avut CURAJUL să spună lucrurilor pe NUME: „EXECUŢIILE se puneau la cale SÂMBĂTA”

Generalul Dumitru Iliescu, fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), a dezvăluit publicului modul în care „Binomul SRI-DNA” îşi planifica acţiunile şi punea la cale execuţiile. Acesta a confirmat anumite zvonuri despre Laura Codruţa Kovesi, George Maior sau Florian Coldea, dar a scos la lumină şi alte informaţii noi.

Dumitru Iliescu susţine despre „Binomul SRI-DNA” că execuţiile ce urmau să ajungă la ei erau de fapt planificate cu ceva timp înainte de către Kovesi, care se întâlnea cu generalul Dumitru Dumbravă, fostul şef al Direcţiei Juridice a SRI, alături de care se sfătuia în legătură cu desfăşurarea situaţiei.

CINE ERA ŞEFUL BINOMULUI SRI-DNA? Răspunsul care cutremură Sistemul a făcut RATINGUL SĂ EXPLODEZE. Breaking news

Aceştia stabileau toate elementele din dosarul ce urma să fie lansat, de la ce ofiţer al Serviciului va face rechizitoriul şi ce procuror DNA se va ocupa de dosar, până la ce instanţă va primi respectiva cauza.

Ne puteți urmări și pe Google News

COLOSALUL ABUZ al BINOMULUI! SRI şi DNA, combinaţii de milioane de euro. DEZVĂLUIRILE UNUI GENERAL a cărui viaţă e distrusă

Postarea integrală de pe Facebook în care generalul Dumitru Iliescu a făcut aceste dezvăluiri:

“Au „defectat” sau nu domnii George Maior si Florian Coldea???

Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ cine este DISTRUGĂTORUL PSD. AFIRMAȚIE inedită despre BINOM

Ma bucur ca domnul Dragomir a confirmat de curand, la Comisia de control al activitatii SRI, ceea ce eu evidentiasem in postarea, pe pagina mea de Facebook, din data de 23 Septembrie 2017, preluata de mai multe publicatii si anume ce s-a intamplat ani la rand in sediile 'K2', 'T14' si alte sedii acoperite, sau nu ale SRI. In aceste sedii s-au derulat multe activitati, intalniri, dar in marea lor majoritate nu in interesul statului roman.

Este adevarat ce declara domnul Dragomir si anume ca aici se intalneau mai marii structurilor de forta inainte de a se incepe sau finaliza un dosar rasunator, care viza un om politic important, sau un om de afaceri, in ambele situatii deveniti incomozi pentru 'sefii' lor. Dar la aceste intalniri nu participau doar ei. Seful lor era o alta persoana care le stabilea obiectivul de atacat si sarcinile pentru perspectiva. Cu siguranta in venele acestuia nu curgea sange de roman.

VIZITELE șefei DNA, luate la PURICAT! Decizia Comisiei de Control bagă SPAIMA în BINOMUL SRI-DNA. Unde este căutată Kovesi - News Alert!

Dupa aceea, doamna Kovesi, mergea la domnul general Dumbrava, impreuna cu care stabilea cine construieste dosarul, ce ofiteri SRI vor elabora rechizitoriul, carui procuror DNA ii va fi transmis acesta si ce instanta de judecata va prelua dosarul. De regula doamna Kovesi mergea la SRI, la domnul Dumbrava, sambata pe la 09.00 h si lucrau pana la 14.00 h. In acest interval stabileau obiectivele si modul de realizare a acestora in campul tactic, denumit justitie. Pe multi o sa surprinda aceste afirmatii, dar nu ele reflecta lucrurile cele mai grave, care se derulau acolo.

Pe langa faptele de extrema gravitate savarsite de acestia, cele cu dosarele sunt nesemnificative. Nu pot sa spun mai multe pentru ca as intra in alta zona si abia asteapta sefii gruparii mafiote sa ma acuze de fapte care afecteaza siguranta nationala. Cu certitudine am sa spun foarte multe, atunci cand voi fi invitat la Comisia de control SRI.... daca voi fi invitat. Nu afirm ca domnul George Maior sau domnul Florian Coldea au 'defectat' dar nici ca nu au 'defectat', insa intrebarea trebuie pusa, avand in vedere cum s-au derulat lucrurile.

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre avocatul „turnătorilor” din dosarul Microsoft. Controale, dosare penale şi jafuri pe timpul BINOMULUI COLDEA-MAIOR

Ma intreb si eu de ce ii medaliaza o structura de informatii staina (nu orice serviciu, ci unul dintre cele mai puternice la nivel mondial) pe capii altei structuri secrete si singurul raspuns pe care il gasesc este acela ca o face pentru serviciile pe care i le-au adus. Ei nu fac cu orcine asemenea gesturi. Doar cu cei care li-au adus servicii semnificative. Ma scuzati, dar nu am gasit alta explicatie...!!!” se arată în postarea generalului.