Dezvăluiri incredibile în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu a declarat la emisiunea Acces Direct, că familia ei a primit o nouă scrisoare, prin intermediul poștei, anunță antena3.ro.

Acest lucru s-a întâmplat la șase luni de la dispariția adolescenței, scrisoarea fiind trimisă pe numele bunicului Luizei Melencu. Mama Luizei Melencu spune că în scrisoare este menționată „Femeia în roşu”, cea care a fost surprinsă în apropierea Luizei Melencu, înainte că fata să se urce în mașina monstrului de la Caracal.

„Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată”, este menționat la începutul scrisorii. Mama Luizei Melencu crede că fata ei trăiește și critică din nou faptul că autoritățile române merg doar pe o singură pistă, și anume cea a morții celor două fete.

„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e dată de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a spus mama Luizei Melencu la Acces Direct.