Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri fără precedent. De ce nu se măresc alocațiile?! Tăriceanu, atac pentru Iohannis
Dezvăluiri fără precedent. De ce nu se măresc alocațiile?! Tăriceanu, atac pentru Iohannis

Dezvăluiri fără precedent. De ce nu se măresc alocațiile?! Tăriceanu, atac pentru Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu aruncă bomba anului în sfera politică. Șeful ALDE susține că există bani pentru mărirea alocațiilor, doar că sunt „păstrați pentru altceva”.

Călin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj dur către președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban.

„Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici! Vă simțiți puțin, dar măcar puțin vinovați pentru că avem 1400 de noi infectați în fiecare zi sau totul este din cauza nenorocitei de opoziții și a „inconștienților” de la CCR? Vă este vreun pic rușine că după ce semnați contracte dubioase, pe care Parchetul se face că nu le vede, nici măcar nu mai livrați ceea ce noi toți am plătit deja? De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?

Simțiți vreun pic de solidaritate cu oamenii care au nevoie de măști? Eu propun să le dați banii pe lunile acestea în care erați obligați să le dați măști, dar v-a durut în cot! Și o să-și cumpere ei măști, pentru că voi e clar că nu sunteți în stare să le aduceți”, a scris Tăriceanu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Tăriceanu mai aruncă o bombă: banii pentru alocații există, dar sunt „dosiți pentru campanie”.

„Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste, vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui să dubleze alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani”, se mai arată în mesajul transmis de liderul ALDE.