Evenimentul Zilei > Sport > Dezvăluiri din vestiar. Colegul lui Adrian Mutu a spus totul: „Era ca un taur”
Dezvăluiri din vestiar. Colegul lui Adrian Mutu a spus totul: „Era ca un taur”

Dezvăluiri din vestiar. Colegul lui Adrian Mutu a spus totul: „Era ca un taur”

Joe Cole, fost coleg cu Adrian Mutu la Chelsea, a vorbit despre fostul fundaș spaniol Asier del Horno și a povestit câteva întâmplări amuzante despre el.

Fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Chelsea, Joe Cole, a povestit câteva întâmplări pe care le-a trăit alături de legenda României. Povestea l-a avut drept personaj principal pe Asier del Horno, un alt coleg de la Chelsea de-al celor doi, în sezonul 2005 – 2006.

Fostul mijlocaș englez și Carlton Cole, fost atacant în Premier League, au vorbit despre Asier del Horno, cu care au fost colegi la Chelsea în sezonul 2005-2006.

„Putea să bea mai mult decât oricare englez! Apoi se întorcea treaz acasă”, a spus Joe Cole, completat de Carton. „Era ca un taur furios! Când l-am văzut, m-am gândit că se potrivește filosofiei noastre. Nu voia să mănânce, ci să meargă la câteva case de pariuri și după aceea să bea câteva pahare. I-am zis că e un băiat extraordinar.”

Retras în 2012, Del Honor a fost „crescut” de Bilbao și vândut la Chelsea pentru 12 milioane în 2005, scrie GSP.

Ce spune Mutu despre adversarii României U21 de la EURO 2021?

„E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi.

Nu ne e frică de nimeni, mergem cu încredere. O să muncim și o să dăm totul pe teren, ca să facem o figură frumoasă. Vrem să repetăm performanța din 2019 și poate să o depășim. Avem încredere în noi”, a declarat Adrian Mutu, cu privire la grupele EURO 2021.

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Aurel Țicleanu, a analizat și el rezultatul tragerii la sorți: „Ungurii sunt undeva la nivelul nostru. Sunt foarte serioși, foarte determinați, în timp ce noi avem o abilitate tactică mai dezvoltată. Sunt încrezător, avem o generație bună. Dacă jucătorii vor să fie mari, trebuie să învingă adversari mari!

Nu trebuie să fie timorați de aceste nume. Jucătorii se vor duce să câștige. Avem suficiente arme, important este să știm să le punem în valoare. Este o generație care ne dă speranțe”, a spus Aurel Țiclenu.