Adrian Mutu a ieșit din izolare și își reia activitatea sportivă. După mai bine de o săptămână petrecută în izolare, la Buftea, baza de antrenament a echipei naționale de fotbal U21 pe care o antrenează, selecționerul a făcut mărturisiri emoționante.

„M-am temut pentru familie, copii, dar cel mai mult mi-am făcut griji pentru părinții mei. Sunt în vârstă, au unele probleme medicale. Nu locuiesc cu noi, dar ne vizitează frecvent și dacă aș fi avut ceva exista riscul să dau mai departe.

Așa că gândul meu a fost în permanență la ei. Am ieșit negativ la Covid 19 de două ori, dar a trebuit să stau în izolare, la Buftea”, a declarat Adrian Mutu pentru evz.ro.

Opt jucători ai reprezentativei U21 a României au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar membrii staff-ului lui Adrian Mutu au stat în izolare la Buftea până la aflarea rezultatelor testelor

În aceste condiții, ”tricolorii” mici au fost conduși de pe margine de Mihai Stoichiță și au învins clar, scor 4-1, Malta, în penultimul meci al grupei 8 de calificare la EURO 2021.

Elevii lui Mutu sunt siguri de locul doi. Cu 19 puncte, „tricolorii” sunt la nouă puncte distanță de Ucraina și la șase puncte de liderul Danemarca. Nordicii sunt calificați matematic la turneul final după victoria 2-1 cu Finlanda.

Cele mai bune cinci ocupante ale locurilor doi se vor califica la EURO 2021, alături de câștigătoarele celor nouă grupe.

Așadar, victoria cu Danemarca din ultima partidă este crucială pentru o nouă participare a României U21 la un turneu final.