Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv Evz. Dezvăluiri despre fata dispărută din Caracal. DIICOT, trafic de minori și amenințări cu moartea
Exclusiv Evz. Dezvăluiri despre fata dispărută din Caracal. DIICOT, trafic de minori și amenințări cu moartea

Exclusiv Evz. Dezvăluiri despre fata dispărută din Caracal. DIICOT, trafic de minori și amenințări cu moartea

Noi dezvăluiri despre dispariția ciudată a unei fete de 16 ani conduc către o filieră de trafic de persoane. În exclusivitate pentru evz.ro, tatăl adolescentei Aurelia Radu a relatat cine sunt personajele care au luat-o pe fiica lui și a vorbit despre ultimele date din cadrul anchetei preluată de DIICOT

EXCLUSIV EVZ.RO

Anchetă cu multe semne de întrebare în cazul dispariției ciudate a Aureliei Carmen Radu, în vârstă de 16 ani, tot din zona Caracal, locul în care au dispărut, anul trecut, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Evz.ro este singura publicație națională care s-a implicat în acest caz și a descoperit că, în spatele unui obișnuit anunț al poliției, stă dispariția unei eleve minore, trecută fraudulos granița și dusă în Italia. Ieri, am aflat tot în exclusivitate, că părinții fetei tocmai au fost audiați în acea dimineață, la Slatina, de ofițeri de la Criminalitate Organizată și de un procuror DIICOT.

„Ne-au chemat astăzi (miercuri n.r.) la Slatina și am dat declarații. La DIICOT am înțeles că ne-au dus, că nu ne-au spus nimic. În clădirea cu pașapoartele (n.a. Acolo se afla sediul celor de Criminalitate Organizată, ne-au explicat surse din Poliția Română). Erau civili. N-au întrebat, pe mine și pe soția mea, ce știm, în ce condiții a dispărut fata, dar nu ne-au spus dacă au dat de ea sau nu”, ne-a declarat Marian Radu, tatăl fetei dispărute.

Pe de altă parte, Marian Radu ne-a spus că soția sa, Valeria Radu, fusese audiată, „acum vreo săptămână” de un procuror de la Parchetul Caracal, înainte ca DIICOT să preia cazul.

„A fost soția mea la procurorul Ciobanu, la Caracal, acolo unde a dat declarații despre dispariția fetei”, ne-a mai declarat Marian Radu.

Despre procurorul Ionică Daniel Ciobanu, de la Parchetul Caracal, luju.ro a scris, pe 9 septeembrie 2019, că a dat soluția de clasare în dosarul în care avocatul Veronel Rădulescu a fost împușcat la vânătoare.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal Cătălin Zăvoianu, zis Talpă-Iute, după ce a fugit de jurnaliști, la ieșirea de la audieri, în cazul Caracal, a menținut soluția de clasare pe motiv că „fapta nu este prevăzută de legea penală”. Zăvoianu este șeful procurorului #rezist Cristian Ovidiu Popescu, cel care a ținut ore întregi polițiștii la poartă lui Gheorghe Dincă.

L-am întrebat pe tatăl fetei dispărute dacă mai știe ceva de fiica lui.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: