Evenimentul Zilei > Justitie > DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Un agent acoperit al DNA a fost șef al unei instituții importante
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Un agent acoperit al DNA  a fost șef al unei instituții importante

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Un agent acoperit al DNA a fost șef al unei instituții importante

Dezvăluiri incredibile făcute de un cunoscut om de afaceri. Horia Simu a depus plângere împotriva soluțiilor dispuse prin rechizitoriul prin care acesta a fost trimis în judecată într-unul din dosarele ANRP, ce vizează în special statutul special obținut la DNA de către Daniel Moldoveanu, fostul consilier de stat care a fost șef al Comunității Naționale de Informații, în timpul președinției lui Băsescu, scrie Flux 24.

Plângerea depusă la Curtea de Apel București a fost făcută împotriva deciziei procurorilor DNA de a-l acoperi pe fostul consilier Moldoveanu.

 

Moldoveanu a depus la rândul său un denunț la DNA împotriva lui Simu.

 

Omul de afaceri a cerut să se verifice prin ce mijloace Daniel Moldoveanu, în calitate de Șef al Comunității Naționale de Informații avea acces la informații despre dosarele de la ANRP și cum a ajuns să depună denunț la DNA.

 

Însă, Horia Simu a fost reținut și mai apoi arestat dar nu s-au mai făcut alte verificări.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.