Evenimentul Zilei > Sport > Dezvăluire de senzație: „Puteam să fac compromisuri și eram președinte fără să mă doară capul”
Dezvăluire de senzație: „Puteam să fac compromisuri și eram președinte fără să mă doară capul”

Dezvăluire de senzație: „Puteam să fac compromisuri și eram președinte fără să mă doară capul”

Gică Popescu a declarat că ar fi putut deveni președintele FRF, dacă ar fi făcut compromisuri

Gică Popescu, fost mare internațional român, a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro, că ar fi putut să ajungă președintele FRF, în 2005. „Baciul” a fost învins la vremea respectivă de Mircea Sandu, iar acum a povestit că n-a acceptat să facă niște compromisuri care îi asigurau postul de la „Casa Fotbalului”.

„Nu mai candidez niciodată! Vă spun un singur lucru și să nu mă întrebați mai mult decât vă spun acum. În 2005 îmi era foarte ușor să fiu președintele Federației. Atât vă spun și nimic mai mult! Așa cum vă spun eu! În 2005 dacă voiam și dacă eram dispus să fac anumite concensii, compromisuri, eram președintele Federației.

Nu știți nimic și nu știe nimeni ce vă zic eu! Acum, iar o să bubuie siteurile cu ce vă spun eu. Dacă voiam în 2005 să fiu președinte puteam să fac compromisuri și eram președinte fără să mă doară capul! Atunci când a câștigat Mircea Sandu, da!

Eu m-am întâlnit atunci cu domnul Condescu în turneul meu de promovare. Suprinderea mea a fost că după alegeri Condescu a ieșit în presă și mi-a zis că nu am fost să-l vizitez. Eu fiind și prezentându-i proiectul… Dar ce vă spun eu n-are nicio legătură cu Condescu.

Știți de câte ori mă gândesc și-acum? «Băi, dacă eram altfel și făceam compromisuri viața mea s-ar fi schimbat în totalitate din 2005 și tot parcursul ulterior…». Stai să te gândești așa-i în viață… E bine să fii corect? Uitându-mă la tot parcursul mă gândesc și-acum că dacă făceam un singur compromis totul s-ar fi schimbat… Eu am zis că-s corect, mă duc la luptă, mă bat. Cine mă votează, mă votează. M-am dus cu cămașa deschisă în fața gloanțelor. Cât eram eu de Gică Popescu nu aveam experiența și relațiile lui Mircea Sandu. Eu m-am dus cu pieptul dezvelit, nu cu armele încărcate!

Mă gândesc cum ar fi arătat viața mea dacă eu acceptam un astfel de compromis! Nu avea nicio legătură cu partea financiară! Eu eram cu «Ce-o să zică lumea?». Am fost corect toată viața mea, dar ce s-a întâmplat după, zic că în viață poate un compromis îți ține de cald!”, a declarat Popescu.