Evenimentul Zilei > Sport > Devastați de moartea lui Tito
Devastați de moartea lui Tito

Devastați de moartea lui Tito

Jucătorii, membrii ai staff-ului tehnic, dar și mii de suporteri l-au plâns la arena „Camp Nou” pe fostul antrenor al catalanilor.

Clubul FC Barcelona a trecut printr-unul dintre cele mai negre weekend- uri, după ce, vineri seara, fostul antrenor Tito Vilanova, 45 de ani, a decedat, răpus de un cancer nemilos.

Zubizarreta a plâns încontinuu

Mii de fani ai „roș-albaștrilor” au mers sâmbătă și duminică la arena „Camp Nou”, pentru a se reculege și a-i aduce un omagiu celui care a câștigat titlul intern, în sezonul 2012-2013. Uniți în suferință au fost și jucătorii, dar și membrii staff-ului tehnic al Barcelonei. Fostul mare portar spaniol, Andoni Zubizarreta, actual director sportiv al echipei catalane, a plâns minute în șir.

 

Aseară, înaintea partidei pe care „extratereștrii” au jucat-o, în deplasare, cu Villareal, s-a ținut un moment de reculegere, iar oaspeții au evoluat afișând doliu.

„Voiam să cucerim lumea și am cucerit-o”

În Germania, Pep Guardiola, cel căruia Vilanova i-a fost „secund” în perioada Barcelona, a privit împietrit de durere meciul disputat de Bayern Munchen cu Werder Bremen (scor 5-2). Înaintea confruntării s-a ținut un moment de reculegere pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pep. „Eu și Tito eram foarte tineri. Voiam să cucerim lumea și am cucerit- o. Tristețea pe care o simt acum mă va însoți toată viața. Am trecut prin multe împreună, am pierdut împreună, am câștigat împreună”, a afirmat Guardiola. Tito va fi înmormântat, astăzi, la Catedrala din Barcelona.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News