Evenimentul Zilei > Politica > Detaliul observat de Ciolacu în conferința lui Iohannis. Cum îl jignește pe președinte
Detaliul observat de Ciolacu în conferința lui Iohannis. Cum îl jignește pe președinte

Detaliul observat de Ciolacu în conferința lui Iohannis. Cum îl jignește pe președinte

După ce marți președintele Klaus Iohannis a atacat cu toată muniția PSD-ul, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu nu s-a lăsat mai prejos, ripostând dur la acuzele lansate de șefului statului.

Șeful PSD l-a numit pe Iohannis politruc, într-o postare pe o rețea de socializare, considerând că se „coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL”.

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a scăpa de acest guvern incompetent și corupt!
Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!
Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!
#testare
#scolideschise
#pietedeschise
#NUausteritate
#NeLuămViațaÎnapoi”, a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Atac total la PSD și promovare fățișă a PNL

În cadrul unei conferințe de presă, prilejuită de împlinirea unui an de la alegerile prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a susținut un discurs electoral, atacând adversarii politici din PSD. El i-a găsit pe social-democrați responsabili pentru greutățile cu care se confruntă sistemul medical în actualul context epidemiologic, dar și cu celelalte probleme ale statului.

Klaus Iohannis a precizat că România a fost afectată profund de corupţia şi incompetenţa guvernelor PSD care au condus țara în ultimii 30 de ani. Astfel, acest partid a promovat doar interesele particulare ale clientele politice și mai puțin pe cele ale majorității românilor.

„Pe 6 decembrie trebuie să lăsăm în urmă definitiv acest coșmar. Sunt în continuare sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales, România normală, să prindă contur. Vă asigur că voi lucra alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate. PNL este partidul care la finalul anului trecut a avut curajul să își asume o guvernare știind că preia un buget secătuit și o administrație în care PSD a plasat numeroși incompetenți”, a mai spus marți președintele Iohannis.