Evenimentul Zilei > Monden > Detaliul mai puțin știut de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a putut face Maria Ciobanu
Detaliul mai puțin știut de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a putut face Maria Ciobanu

Detaliul mai puțin știut de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a putut face Maria Ciobanu

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a povestit ce a făcut Maria Ciobanu după nașterea fiului ei. Aceasta a recunoscut că a refuzat-o pe interpreta de muzică populară, chiar dacă avea intenții bune.

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a povestit că Maria Ciobanu a vizitat-o când fiul ei nu avea nici măcar o lună și că a încercat să-i dea bani. Cu toate astea, ea nu a vrut să primească acest „cadou”. Dragoș Dolănescu este fratele vitreg al lui Ionuț Dolănescu.

Mama lui Dragoș Dolănescu a recunoscut că a refuzat suma de bani oferită de Maria Ciobanu pentru că i-a fost frică de ea. Interpretata de muzică populară a venit până la cămin pentru a îi face acest cadou, dar fără rezultat.

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, s-a născut în România, pe când mama lui, Margarita Valenciano, studia medicina la Cluj. Cu toate astea, iubirea a fost prea mare, iar ea a venit la București.

Dragoș Dolănescu
Sursa: Facebook/ Dragoș Dolănescu

„Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește… Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu.

Ion Dolănescu, prins între Maria Ciobanu și Margarita

Ion Dolănescu s-a iubit cu Maria Ciobanu și Margarita Valenciano. În trecut, artista a declarat că mama lui Dragoș Dolănescu a fost doar o aventură, nu o ceva pe termen lung.

Maria Ciobanu i-a dăruit lui Ion Dolănescu primul copil, pe Ionuț Dolănescu. „Ciocârlia muzicii românești’ mai are două fete din alte relații. Cei doi și-au oficializat relația în vara anului 1971, chiar dacă fiecare era căsătorit cu altcineva. Ion Dolănescu era căsătorit cu Iustina Băluțeanu pentru buletin de București, iar Maria Ciobanu era căsătorită cu fluierașul Florea Burnea.

După moartea regretatului Ion Dolănescu, cei doi frați au ajuns la cuțite din cauza averii lăsate de tatăl lor. Aceștia au purtat războaie grele în instanță. La final, Ionuț, fiul cel mare al artistului, a rămas cu vila din strada Caimatei, în care a locuit artistul, iar Dragoș, fiul cel mic a rămas cu vila interpretului de la Sinaia și mai multe terenuri din Ilfov, Prahova și Dâmbovița, potrivit Viva.