Evenimentul Zilei > Monden > Detaliul care arată că Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Reghecampf. Îl are în minte și în somn. „Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani”
Detaliul care arată că Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Reghecampf. Îl are în minte și în somn. „Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani”

Detaliul care arată că Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Reghecampf. Îl are în minte și în somn. „Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani”

Anamaria Prodan le-a arătat fanilor așternutul său, iar un detaliu a dat-o de gol. Impresara are lenjerie de pat cu numele Laurențiu Reghecampf, iar explicația a fost una la care puțini s-ar fi gândit.

Anamaria Prodan își ține la curent fanii cu fiecare ocazie. Impresara le-a arătat acestora lenjeria de pat, iar internauții au început să își pună semne de întrebare. Așternutul ei era brodat cu numele de Laurențiu Reghecampf, semn că nu l-a uitat pe antrenorul Universității Craiova. Cu toate astea, vedeta le-a explicat urmăritorilor că este vorba despre Bebeto.

„Băiatul meu este Laurențiu Reghecampf. Bebe așa se numește, Laurențiu Reghecampf. E pentru Bebe, normal”, a fost răspunsul dat de Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a mai declarat că este mai fericită ca niciodată și că Laurențiu Reghecampf este istorie. Impresara nu se mai lasă afectată nici de procesele pe care le are cu fostul partener, dar nici de Corina Caciuc.

Sursa foto: Instagram

„Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani. Mă ocup de afacerile mele și ale copiilor mei. După divorț relația mea o voi face cunoscută, căci așa este normal. Nu știu când este următorul termen al divorțului. Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare”, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan nu renunță la Reghecampf

Chiar dacă impresara a dezvăluit că l-a uitat pe Reghecampf, aceasta a mărturisit că nu are în plan să renunțe la numele lui. Anamaria Prodan a declarat că o face pentru Bebeto, dar și pentru mama ei.

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, spunea acum câteva luni Anamaria Prodan.

Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog! Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru ego.ro.