Evenimentul Zilei > Actualitate > Detaliu UITAT COMPLET despre moartea prințesei Diana! Fostul șofer ȘOCHEAZĂ: „Genele și părul ei se MIȘCAU”
Detaliu UITAT COMPLET despre moartea prințesei Diana! Fostul șofer ȘOCHEAZĂ: „Genele și părul ei se MIȘCAU”

Detaliu UITAT COMPLET despre moartea prințesei Diana! Fostul șofer ȘOCHEAZĂ: „Genele și părul ei se MIȘCAU”

La 20 de ani de la moartea prințesei Diana, noi detalii șocante despre scenele care au urmat după tragicul accident de mașină ies la iveală.

Colin Tebbut, fostul șofer al Dianei, la câteva ore după decesul prințesei: "Erau oameni care se uitau de pe un acoperiș. A fost foarte dificil și emoționant să o vezi pe Diana într-un pat și nu la morgă. Atunci când am întors genele și părul prințesei, ele s-au mișcat, iar asta m-a șocat.

Am fost nevoit să plec, dar m-am gândit mereu la asta", a spus acesta. Mai mult, conform zvonurilor din presa britanică dezvăluie, Prințesa Diana nu se odihnește în mausoleul aflat în proprietatea familiei sale, ci într-o biserică din Northamptonshire.

Tebbut își amintește cu plăcere de clipele petrecute alături de aceasta: "Aveam un simț al umorului extraordinar și nu am avut niciun conflict în doi ani de zile. Până să moară, ea lăsa impresia că are o viața bună și că este fericită".

Tragica moartea…

La 30 august, Diana și Dodi au zburat din Sardinia spre Paris. Diana intenționa să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineața următoare, după ce va petrece o noapte la vila lui Dodi din Paris. În acea seară, Diana și Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în proprietatea tatălui lui Dodi începând cu anul 1979. Fotografii de senzație au apărut și ei. Spre finalul cinei, Dodi i-a spus șoferului să ducă mașina înapoi la vila sa, într-o încercare de a-i atrage pe fotografi. Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz urma să fie noul șofer. Acesta a fost de acord cu această însărcinare, deși băuse și luase și anti-depresive, care nu trebuie amestecate cu alcool.

Intrarea în tunelul Pont d'Alma, locul accidentului fatal. În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Mașina lor Mercedes-Benz W140|Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în fața stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanți nu avea centura de siguranță.