Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii neştiute până acum în cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu rupe tăcerea
Detalii neştiute până acum în cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu rupe tăcerea

Detalii neştiute până acum în cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu rupe tăcerea

Procurorul de la Parchetul Judecătoriei Caracal, Ovidiu Popescu a afirmat, miercuri, că a luat mandatele de la judecătorie abia la ora 03:05.

La 10 minute după aceea, procurorul susţine că le-a inaintat ofiţerului de serviciu de la poliţie care i-ar fi spus că la acea oră „nu mai e nimeni din echipă”.

„La ora 02:00, când am aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât și a ars-o într-un butoi din curte.

Din momentul identificării proprietarului mașinii, au fost trimise echipe în zonă, pentru verificări, și nu a fost identificată nicio activitate, cu atât mai puțin suspectă.

Am solicitat mandate de percheziție la adresa bănuitului și la alte două adrese cu care acesta avea legături, în jurul orei 02:20. Anunțasem din timp, ora 23:00, judecătorul de serviciu că s-ar putea să-l solicit în acea noapte.

La ora 03:05, am luat mandatele de la judecătorie și i le-am dat ofițerului de serviciu de la poliție, în jurul orei 03:15. Acesta mi-a spus că la poliție nu mai e nimeni din echipă”, ar fi spus acesta, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: