Evenimentul Zilei > Actualitate > DETALII INCREDIBILE despre modul în care ar fi scăpat de JUDECATĂ profesorul universitar suspectat că și-ar fi UCIS iubita în urmă cu 18 ani
DETALII INCREDIBILE despre modul în care ar fi scăpat de JUDECATĂ profesorul universitar suspectat că și-ar fi UCIS iubita în urmă cu 18 ani

DETALII INCREDIBILE despre modul în care ar fi scăpat de JUDECATĂ profesorul universitar suspectat că și-ar fi UCIS iubita în urmă cu 18 ani

Profesorul universitar Dan Păcurariu, suspectat că și-ar fi omorât iubita acum 18 ani, va fi suspectat sub control judiciar timp de aproximativ două luni. Decizia aparține Tribunalului București și nu este definitivă.

Potrivit Mediafax, Păcurariu ar fi reușit să scape de judecată datorită unei mărturii false făcută de tatăl său.

Dimitrie Păcurariu, fost critic literar și profesor universitar la Universitatea din București și la Universitatea Hyperion, mort în anul 2002,ar fi mințit că fiul său și-a petrecut seara în care s-a comis odioasa crimă, sărbătorind aniversarea părinților săi.

La vremea respectivă, fiul său era principalul suspect în cazul omorului profesoarei Mihaela Fulga.

În 1998, Mihaela Fulga,a fost omorâtă înapartamentul închiriat din cartierul Titan, din Capitală. Cadavrul tinerei a fost descoperit de polițiști după ce vecinii au simțit un miros puternic care venea dinspre apartamentul în care aceasta locuia.

Poliția a suspectat de la început că ar fi fost vorba despre o crimă pasională, cu atât mai mult cu cât vecinii au auzit-o strigând după ajutor în noaptea în care aceasta a fost omorâtă.

Totodată, profesorul universitar Dan Păcurariu s-ar fi dat singur de gol, acesta comițând o gafă imensă după uciderea Mihaelei Fulga, despre care apripiații tinerei spun că Păcurariu ar fi făcut o obsesie. Astfel, acesta i-ar fi mărturisit iubitei sale oficiale că tânăra profesoară a fost ucisă înainte cu câteva ore ca trupul neînsuflețit al ei să fie descoperit de polițiști.

 "Inculpatul Dan Pădurariu i-a spus martorei F.A.  că victima Mihaela Fulga a fost omorâtă, în data de 29.06.1998 (luni), în jurul orei 17.00 – 18.00, în condiţiile în care cadavrul acesteia a fost descoperit în acea zi, însă abia în jurul orelor 22.00-23.00“, au arătat autoritățile.