Evenimentul Zilei > Sport > Destinație-surpriză pentru Lucescu Jr.! Anunțul momentului pentru fotbalul românesc
Destinație-surpriză pentru Lucescu Jr.! Anunțul momentului pentru fotbalul românesc

Destinație-surpriză pentru Lucescu Jr.! Anunțul momentului pentru fotbalul românesc

Răzvan Lucescu este în continuare pe cai mari la Al Hilal, fapt pentru care a determinat marile cluburi din Europa să se intereseze de serviciile sale.

Antrenorul român a fost propus grupării germane Schalke 04 chiar de către un agent din Germania.

Potrivit impresarului, Răzvan Lucescu și-ar fi dat acordul pentru ca acesta să-l reprezinte în fața conducerii celebrei trupe din Bundesliga.

„Schalke este un club al oamenilor, ca și PAOK, foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l întreba pe Răzvan Lucescu dacă l-aș putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de părere că ideea mea este bună și de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 în Grecia conducerii lui FC Schalke.

Liderii clubului sunt Jochen Schneider, CEO și Jens Buchta, președinte al Consiliului de Supervizare”, este declarația agentului Franjo Vranjkovic, conform ProSport.

Schalke 04 are puține variante de antrenor

Luni, Schalke 04 și-a demis antrenorul, David Wagner, după ce acesta a bifat 18 partide fără succes. Rușinea suferită în fața lui Bayern Munchen, scor 0-8, a umplut picătura paharului pentru Wagner. Fostul antrenor al lui Augsburg, Manuel Baum este considerat în topul listei pentru înlocuirea lui David Wagner, conform presei germane.

„În afară de Ralf Rangnick, piața germană de antrenori nu oferă un antrenor de nivelul pe care îl solicită FC Schalke. Schalke este inima locuitorilor, Schalke înseamnă fanatism. Ca antrenor al lui Schalke nu vei avea niciodată liniște. Nu cred că Ralf Rangnick vrea să meargă la Schalke pentru a treia oară. Este într-o situație foarte confortabilă. Doar pentru că AC Milan nu i-a putut satisface dorințele el nu antrenează astăzi AC Milan.

În contrast, Răzvan Lucescu este un antrenor care are toate atribuțiile ca să preia cârma unui vas, cum e Schalke. Domnul Lucescu a avut joburi grele până acum și le-a tratat pe toate cu succes. Este soluția perfectă pentru FC Schalke 04, singura întrebare fiind dacă cei din conducerea lui Schalke au curajul să-l considere prima opțiune pe Răzvan Lucescu.

Cred că răspunsul va veni în 1-2 zile. În week-end este meciul cu Leipzig, apoi este pauza pentru echipele naționale. Suficient timp pentru a lua o decizie”, a mai spus Franjo Vranjkovic, impresar a cărui firmă, ISM Firsteleven, are sub contract jucători din Premier League sau Ligue 1.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: