Despre Steve Jobs şi produsele sale într-un clip senzaţional de amuzant | VIDEO

Despre Steve Jobs şi produsele sale într-un clip senzaţional de amuzant | VIDEO

Stephen Colbert, un actor american, gazdă la Comedy Central şi-a adus aminte că a vorbit de fiecare dată despre gadgeturile lansate de Steve Jobs.

În deschiderea emisiunii sale, după ce şi-a manifestat regretul faţă de decesul fostul şef al Apple, Stephen Colbert a prezentat un colaj cu toate momentele din emisiunile sale care au urmat prezentărilor lui Steve Jobs.

A glumit pe seama euforiei pe care a produs-o fostul şef al Apple atunci când a lansat iPhone, iPad sau noile modele iMac. La un moment dat a apărut şi pe scena unor premii şi nu-şi găsea lista cu nominalizările. "N-o găsesc. A, am uitat, e pe iPad", spunea actorul scoţând un iPad dintr-un buzunar al costumului. În finalul fimului spune că a primit mail după una dintre emisiunile sale, unul extrem de scurt. "Frumos, mulţumesc!", semnat Steve. Şi acest moment e tratat cu amuzament, însă se lasă brusc o linişte deplină atunci când actorul hotărăste să-i răspundă la mail. "Mulţumesc pentru tot, Steve!"

         <div style="background-color:#000000;width:368px;"><div style="padding:4px;"><embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:cms:item:comedycentral.com:399182" width="360" height="293" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" base="." flashVars=""></embed></div></div>

Ne puteți urmări și pe Google News