Evenimentul Zilei > Monden > Despărțirea momentului în showbiz. Anunțul reprezintă o surpriză neașteptată
Despărțirea momentului în  showbiz. Anunțul reprezintă o surpriză neașteptată

Despărțirea momentului în showbiz. Anunțul reprezintă o surpriză neașteptată

Showbizul românesc se confruntă cu o nouă despărțire. Cei doi au format un cuplu timp de ani de zile, însa acum a venit momentul să o ia pe drumuri separate.

Showbizul românesc se confruntă cu o nouă despărțire. Cei doi au format un cuplu timp de ani de zile, însa acum a venit momentul să o ia pe drumuri separate.

Protagoniștii despărțirii din showbizul românesc și-au luat la revedere după trei ani de relație. Aceștia însă nu au făcut publică despărțirea însă informația a ajuns destul de repede pe mâinile jurnaliștilor.

Cei doi au încercat să țină despărțirea secretă pâna în ultimul moment, când artistul s-a hotărât să răspundă monosilabic la întrebarea „Tu cu Andra mai sunteți împreună?”, a fost întrebat. Răspunsul a fost sec: „Nu”.

Lino Golden a confirmat pe Insta Story despărțirea de designerul Andra Ghinea. După trei ani de relație. Cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Despărțirea momentului în showbiz

S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit și s-au despărțit. După mai bine de trei ani de relație, Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „Pa” și și-au dat „unfollow”. Acest detaliu a fost primul observat și care a ridicat semne de întrebare.

Fanii însă sunt de altă părere, deoarece în trecutul celor doi au mai existat episoade de acest gen.

În urmă cu ceva timp, când au apărut primele zvonuri că s-ar fi despărțit de iubita sa, Lino Golden a declarat că preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Ce a declarat Lino Golden

„Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează. Nu o deranjează nici pe ea, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucruri de genul. Lumea vede doar ce vrea să vadă, nimeni nu știe exact, decât noi doi, certuri și chestiile de genul sunt stric ce scrie acolo, n-am confirmat nimic”, declara Lino Golden în urmă cu ceva timp. El i-a și dedicat iubitei sale, acum „fostă”, o piesă.