Tabloidele au aflat povestea cu final nefericit dintre Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, care au participat împreună la Eurovision.

Familiile, prietenii şi fanii celor doi se așteptau la o nuntă a celor do având în vedere că solistul trupei Deepcentral și soprana erau logodiţi.

Totuşi, detaliile uluitoare au ieşit la suprafaţă şi se pare că la un an distanță de la cererea în căsătorie, Doru Todoruț și iubita lui au decis să rupă logodna, conform cancan.ro.

Cei doi au ajuns la o hotărâre comună şi vor să meargă pe drumuri separate, spre uimirea celor care îi cunoşteau şi vorbeau despre ei ca despre unul dintre cele mai frumoase cupluri.

„Divorțul a luat pe toată lumea prin surprindere și asta pentru că majoritatea apropiaților se așteptau ca cei doi să anunțe data nunții, când situația s-a relaxat după criza provocată de coronavirus.

Conform unor surse din anturajul celor doi, solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baianţ n-ar fi trecut testul izolării.

Apropiații celor doi susțin că, în ultima perioadă, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente mai tensionate.

Asta deși, nu demult, artistul declara că își dorește un copil cu logodnica lui.

Cu toate că adevăratul motiv al despărțirii este știut doar de cei doi, cert este că mult-așteptatul eveniment nu va mai avea loc” arată sursa citată.

Irina Baianţ este soprană la Teatrul Ion Dacian şi a devenit mai cunoscută după rolul principal din spectacolul „Fantoma de la Operă”.

A fost prima punere în scenă a celebrei producţii muzicale în România, astfel că notorietatea a venit natural pentru Irina Baianţ.

La rândul său, Doru Todoruț s-a afirmat în industria muzicală ca solist al formației Deepcental, iar în 2019 el și-a mai încercat o dată norocul la Eurovision.

Artistul a fost căsătorit, dar a divorţat în 2013. De atunci, fosta soţie s-a ocupat de cele trei fetițe rezultate din căsnicia cu Doru Todoruţ.

sursa: cancan.ro