Acesta s-ar fi despărțit discret, pec ale amiabilă, de iubita sa, manechin de profesie după ce relația lor s-ar fi răcit. Chiar și așa, separați, cei doi au decis să se ocupe împreună de creșterea fetiței pe care o au.

După o relație care a durat aproape 12 ani, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al afaceristului Costel Cășuneanu s-ar fi despărțit de iubita lui, Ana Maria Popa, susține cancan.ro. Se pare că relațiile dintre cei doi s-ar fi răcit în ultima vreme și, astfel, au decis să o apuce pe drumuri separate. Despărțirea s-ar fi produs în cel mai mare secret, pe cale amiabilă, de dragul fiicei lor, Maria Timeea, de a cărei educație au decis să se ocupe în egală măsură.

Ana Maria Popa, iubita lui Costeluș Cășuneanu a lucrat ca model international, câștigând sume importante de bani din prezentările la care a participat în Germania, Italia sau Jamaica.

Pe de altă parte, fiu al unuia dintre cei mai importanți regi ai asfaltului din zona Bacăului, Costelul Cășuneanu este cunoscut pentru colecția sa de automobile de lux.

În urmă cu câțiva ani, a stârnit invidia iubitorilor de autoturisme, după ce a adus în țară primul Bugatti Veyron, evaluat la 1,5 milioane de euro, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme. Colecția sa mai cuprinde între altele, un Lamborghini Murcielago alb, un Mercedes SL55 AMG, un Porsche Cayenne Turbo și un Hummer H2.