Conform primelor informații, femeia a fost identificată la 10 luni de la deces, datorită comparării ADN-ului său cu cel al mamei sale, găsită în România. 

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de muncitori forestieri la 15 decembrie 2016 într-o pădure din Jura, în apropiere de frontiera cu Elveţia.  Cadavrul desfigurat prezenta 26 de lovituri de cuţit mai mult sau mai puţin adânci, autopsia stabilind că decesul a fost provocat de lovituri multiple la faţă, scrie Agepres. 

Tot săptămâna aceasta a fost arestat și presupusul asasin  un bărbat de 30 de ani din localitatea Doubs muncitor transfrontalier. Suspectul, care nu are antecedente penale, va fi judecat în Franţa. 

Pentru identificarea victimei, anchetatorii francezi au realizat o reconstituire facială pentru a stabili portretul-robot în 3D al victimei, difuzat apoi în toată Europa. Potrivit anchetatorilor, victima se prostitua în Elveţia, unde nu avea domiciliu oficial, iar dispariţia sa nu a fost semnalată de nimeni. În aceste condiţii, identitatea sa a rămas un mister până recent. 

Cazul a putut fi rezolvat doar după ce poliţişti francezi şi elveţieni, care lucrau împreună la un alt dosar, au făcut legătura între cadavrul neidentificat găsit în Jura şi descoperirea unei cărţi de identitate aparţinând unei tinere prostituate românce din Sullens, în apropiere de Lausanne, dispărută între 29 şi 30 noiembrie 2016.