Jurnaliştii au găsit seringi în camera acestuia şi scriu că teroristul ar fi rezervat o cameră de hotel pe numele său într-o zona liniştită. Salah, dar şi alţii, sunt suspectaţi că au folosit arme de tip kalashnikov în atentatele de vineri seara din centrul Parisului. Salah este, potrivit publicaţiei franceze, cel care a asigurat sincronul celor şapte atacatori care au deschis focul de arme, dar şi a celor care s-au detonat, provocând moartea a 129 de persoane.

Camerele 311 şi 312

Instalaţi în camerele 311 şi 313, Abdeslam şi complicii lui au ajuns cu două zile înainte de înfăptuirea masacrului în masă. Hotelul nu era echipat cu camera de supraveghere. Poliţia judiciară a ridicat urme ADN ale celor care au stat în camere şi hard-diskul calculatorului recepţiei.

Jurnaliştii LePoint au intrat în camera de hotel şi au găsit resturi de pizza dar şi  prăjiturele cu ciocolată. Printre ele, ziariştii au descoperit seringi, un set de ace scurte şi un fir de intubare, împrăştiate pe masa de cafea.  Momentan nu se ştie dacă aceste instrumente au ajutat la confecţionarea centurilor explosive sau dacă teroriştii şi-au făcut injecţii hipodermice.

 

Te-ar putea interesa și: