Vizită neașteptată la Tarom! Procurorii DNA și DIICOT, au descins miercuri la sediul TAROM, după ce compania a fost în ultimele zile obiectul unui scandal mediatic imens, anunță b1.ro.

Cea mai gravă acuzație a fost cea lansată de fostul director al Tarom, care a afirmat că ministrul Transporturilor,Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură pentru a-i împiedica pe parlamentarii din teritoriu să ajungă la București, informează Antena 3.

Declarația Mădălinei Menzel, fosta șefa a companiei aeriene, a provocat un scandal de mare amploare, ea prezentându-se luni dimineață la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a da o declarație în legătură cu acuzațiile aduse ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.Deși a infirmat vehement acuzațiile care i-au fost aduse, ministrul Transporturilor a recunoscut că s-a văzut cu fosta directoare a Tarom cu o seară înainte de moțiune. El a spus că i-a solicitat acesteia lista cu pasagerii zborurilor din ziua în care se dezbătea moțiunea de cenzură, însă susține că a vrut doar să se asigure că nu sunt probleme.

Legile privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nu au fost respectate, Mădălina Mezei, directoare companiei Tarom, dar și ministrul Cuc neavând dreptul legal de a vedea listele de pasageri cu o seară înainte de votarea moțiunii de cenzură.