Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul român care a împușcat două amenzi din trei vorbe și patru mișcări
Deputatul român care a împușcat două amenzi din trei vorbe și patru mișcări

Deputatul român care a împușcat două amenzi din trei vorbe și patru mișcări

Rămâne consecvent atunci când este vorba despre scandaluri și se implică cu toat[ inima în orice conflict.

Un nou scandal a readus în centrul atenției un personaj controversat. Este vorba despre celebrul politician Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, deputat al Partidului Social Democrat. Aflat într-un centru comercial, la o benzinărie, el a decis să nu poarte mască și a fost avertizat de un polițist ajuns la fața locului. De aici până la un scandal care a atras privirile curioșilor nu a mai fost decât un pas.

Cătălin Rădulescu s-a ales cu o amendă dublă, printre motivele aplicării sancțiunii fiind și cele legate de injuriile aduse polițistului. Politicianul era însoțit de o femeie, iar acesta s-a conformat cererii făcute de reprezentantul forțelor de ordine.

„În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contraventional a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19” se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

În luna noiembrie a anului trecut, „Mitralieră” a fost implicat într-un scandal cu polițiștii, după ce nua r fi oprit la un semafor din București. Inițial, Cătălin Rădulescu a negat scandalul și a precizat că oamenii legii erau prietenii lui. El a plecat de la locul incidentului și a precizată că a făcut acest gest pentru că era urmărit de un protestatar cunoscut în mediul „Pieței Victoriei”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: